Női Kriston Intim Torna

Dunaszerdahely
2017. nov. 25. (szombat) 09.00 - 15.002017. nov. 26. (vasárnap) 09.00 - 15.00

A tréning változásokhoz, ÉL-ményhez segít. A záróizmok a KIT segítségével 10 hét alatt 132%-os fejlődést érnek el átlagban, de a szorgosak ettől nagyobbat is elkönyvelhetnek maguknak. Természetesen a torna gyors eredményeket hoz. A gyakorlatok egyszerűek, az oktató garantálja a sikert! A tréninget végzettek 98%-a jelezte vissza,h pozitív módon hatott a női önértékelésére a tréning 12 órája, mely során megoldási utat kaptak a tünetük megszüntetéséhez. 

A  torna szinte csak apropó, hogy közelebb kerülhessünk női természetünkhöz.Van, amikor a mózgáson túl, a szavak gyógyítanak.

Különösen fontos:

 - ha jó formában szeretnéd magad érezni a húgycsöved, a hüvelyed, a végbélzáróizmod területén

- szeretnél felkéSZÜLNI a szülésre

- ha a szexualitásod kívánod izgalmasabbá tenni

- szülés után szeretnél újra lányosan fiatalos lenni a gátadon

- a változókorra készülsz

- ha a menstruációt nehezen éled meg

- ha nőgyógyászati, urológiai, emésztőszervi funkciózavaraid vannak

- ha görcsösek a rejtett izmaid

- visszatérő vagy hosszantartó alhasi problémák esetén lehetőség van a betegséggyártó forgatókönyv felismerésére (mióma, ciszta, gyulladások, babátlanság, menstruációs rendellenességek, szexuális zavarok...)

 

Mindaz, ami segít megélni egyéni sajátosságainkat, segít az egészségünk őrzésében. Ha saját törvényeinket nem éljük meg, akkor rossz érzelmi, szellemi, testi közérzet, funkciózavar, szexuális gond, betegség jelzi a változtatás szükségét. Sokszor elég a nézőpontváltás magunkkal, másokkal kapcsolatban, de van hogy élethelyzet váltás szükséges. Sok minden vár egy nőre az életben. Jó, ha mi nők, erőt tudunk adni egymásnak.  

A legtöbben telve vannak a foglalkozást megelőző időszakban bizonytalansággal, hogy vajon sikerülni fog-e a gyakorlatok elsajátítása. Már most megnyugtatlak, hogy a program ereje éppen abban van, hogy mindenki kortól, erőtől, ügyességtől függetlenül, lépésről lépésre szinte elkerülhetetlen módon válik birtokosává a sajátos tornagyakorlatoknak. Persze a tréning nem csupán tornából áll. Teljesebb képet kapsz arról, hogy miként védd női szerveidet az érzelmek őszintébb megélésével, intim szokásokkal, életstílussal. Ezekkel lesz teljes a torna hatása.