Esztergár Lajos utcai Tagóvoda - Nyugati Városrészi Óvoda

 Esztergár Lajos utcai Tagóvoda - Nyugati Városrészi Óvoda
Pécs
Esztergár Lajos u.13.
Pécs
7633

Óvodánk Uránvárosban a város minden pontjáról jól megközelíthető helyen található. Öt csoportban, fogadjuk a gyermekeket, ahol a szülőknek választási lehetősége van vegyes vagy azonos életkorú csoportba járatni gyermeküket. Csoportszobáink a gyermekek igényeihez igazodva lettek berendezve.

Változatos, élményekben gazdag, mozgástapasztalatokat és tevékenységeket nyújtó udvari környezetet biztosítunk, barátságos légkörben, bővülő tárgyi feltételekkel, mely az egyéni igényeket is kielégíti.

Óvodapedagógusaink folyamatosan továbbképzéseken vesznek részt, frissítik szaktudásukat, többen rendelkeznek másoddiplomával, szakvizsgával. Az ő munkájukat szakképzett dajkák, pedagógiai asszisztensek - szükség esetén pszichológus, gyógypedagógus, logopédus is – segítik a mindennapok során.

Kiemelt jelentőséget tulajdonítunk a szabad játéktevékenységnek, a gyermeki személyiségfejlesztésnek, az egyéni képességek kibontakoztatásának, tehetséggondozásnak, a felzárkóztatásnak, esélyegyenlőség biztosításának (Fejlesztőszoba áll rendelkezésre).

Szülők véleménye az óvodáról:

„Gyermekem minden nap lelkesen, boldogan megy óvodába. Szereti az óvónéniket, a dadusokat és azt mondja: "a csacsis ovi, a legjobb ovi a világon". Márpedig ő a szakértő... :)”

„…Családias a légkör, az óvónénik nagyon kedvesek, bizalommal fordulhatunk hozzájuk! Sok időt töltenek a levegőn a gyerekek és adott a lehetőség a több féle nekik szóló külön foglalkozásra is!”

Óvodánkban az alábbi tevékenységekre van még lehetőség:

Happy Bee (zenés angol), Óvodás Torna (tartásjavító- és lábtorna), Jógamóka, Forma Fit Sportaerobik, Néptánc, Vízhez szoktatás

Szeretettel várjuk az érdeklődőket nyílt napjainkra:

2017.03.20; 03.27; 04.03; 04.10; de. 10-11.30

2017. 04. 08. (szombat délelőtt 10:00- 11.30)

 

Programok itt ( Esztergár Lajos utcai Tagóvoda - Nyugati Városrészi Óvoda):