Aromaterápia a gyerekágy idejére

A gáti szakasz sikeres gátvédelem mellett is megsérülhet, érzékennyé válhat. Erre készítettem egy olyan fájdalomcsillapító, sebgyógyító olajkeveréket, melynek hatására szinte azonnal enyhül a fájdalom és 1-2 nap alatt begyógyulnak a sérülések.

 GÁTSEBGYÓGYÍTÓ OLAJ

A gátseb hámosítására, gyors gyógyítására és a fájdalomérzet enyhítésére Ez az olajkeverék különleges összetevőinél fogva csökkenti a gyulladást, elősegíti a sebgyógyulást és enyhíti a fájdalmat a szülés után érzékeny gáti szakaszon. Alkalmazása: naponta 5x3 cseppet kenjél a gáti szakaszra Fő hatóanyagai: orbáncfű-, és kalabafaolaj, levendula, olasz szalmagyopár és rózsafa kivonat Tartósítószert nem tartalmaz.  A szülést követően jól jöhet egy olyan olaj, mely segíti a belső szervek és a has összehúzódását. Erre a célra többek között a ciprus erejét hívtam segítségül.

MÉH-ÖSSZEHÚZÓ OLAJ

Gyermekágyas időszakban a méh összehúzódás elősegítésére Az olajkeverék a szülést követő napokban - finom összehúzó hatásának köszönhetően támogatóan hat a méh összehúzódására. Alkalmazása: naponta 3x7 cseppet kenjél az alhas területére. Főbb hatóanyagai: orbáncfű-, és sárgabarackmagolaj, braziliai ekaliptusz kivonat, mandarin és citrom esszenciák Tartósítószert nem tartalmaz.

Feller Adrienne kétnapos Aromaterápia a mindennapokban képzés Pécsett!

Szerző: